קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 19 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קרפים עם תפוחים מוקפצים ורוטב קרמל

קרפים עם תפוחים מוקפצים ורוטב קרמל
מתכון קרפים עם תפוחים מוקפצים ורוטב קרמל מוכן בערך 2 שעות ו -19 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה מוקצפת, תפוחים טעימים זהובים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קרפים כוסמת עם תפוחים מוקפצים וגבינת Gruyère, קרפים ברוטב קרמל, ו קרפים בטעם תות שוקולד עם רוטב קרמל.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Calvet קרם דה בורדו ברוט rosé. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
Calvet קרם דה בורדו ברוט עלה
צבע סלמון מבריק עם אף אלגנטי של פטל וקסיס. מאוד עדין ומתמשך בועות לאתר להקניט את הפה וגימור יפה של טעמים פריך, עגול, פירותי. תיהנו מ-Calvet Brut Rose בכל עת כאפריטיף, תערובת קוקטיילים, משקה בראנץ ' או לכל סיבה למסיבה.