קרפצ'יו אבוקדו של Mémé
קרפצ'יו האבוקדו של Mémé עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 213 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו כמה עלים של כוסברה, שמן זית כתית מעולה, פלפל טרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו קרפצ'יו זוקיני של פטרישיה וולס עם אבוקדו, פיסטוקים, ושמן פיסטוק, קרפצ'יו של צנון אבטיח עם רוטב אבוקדו ארוגולן והדר, ו Tourtiere של מם (מתכונים דומים).
הוראות
חצי את האבוקדו, ולהסיר את הבורות. השתמש בכפית גדולה כדי לגרוף את הבשר מעור האבוקדו, משאיר את הבשר של כל אבוקדו חצי שלם. הפוך את האבוקדו על כך החור שבו הבור היה פונה למטה ללוח החיתוך, והאבוקדו ממוקם כך האורך הארוך של האבוקדו פועל מצפון לדרום. חותכים מערך של חתכים אנכיים, יצירת פרוסות דקות של אבוקדו, אבל להיזהר לא לחתוך את כל הדרך לחלק העליון של האבוקדו. השאר קצת ללא שינוי בחלק העליון. הפוך את חצי האבוקדו ולאוורר את הפרוסות, עדיין לשמור על החלק העליון שלם.
מניחים את חצי האבוקדו המעוטר על צלחת הגשה, וחוזרים עם 3 חצאי האבוקדו הנותרים.
חותכים את הלימון לשישיות. שפריץ כל אבוקדו חצי עם שישית לימון.
טפטוף כל חצי אבוקדו עם 1 כפית שמן זית.
מפזרים כל אחד עם 1/8 כפית של פלר דה sel, ולחלק את הבצל הירוק, פטרוזיליה, וכוסברה בין האבוקדו. מתבלים עם פלפל לפי הטעם.
חותכים את שני השישים הנותרים של הלימון לשניים שוב. חותכים את הפרוסות, ומגישים לצד האבוקדו.