קרפצ'יו סלמון עם ווסאבי
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת ווסאבי, שמן שומשום, סלמון המלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, קרפצ'יו סלמון טרי, ו קרפצ'יו סלמון שומר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אבקת ווסאבי ו 1/2 כפית מים; תערובת מברשת על מגש גדול מצונן.
מפזרים זרעי שומשום שחור ולבן, ומקשטים, אם תרצה בכך.
מגישים עם צ ' יפס טון וון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.