קרפצ'יו פימונטה
אם יש לכם ארוגולה, מיץ לימון, כמהין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: קרפצ'יו תמנון, קרפצ'יו פטריות, ו קרפצ'יו צבי.
הוראות
ממוקם פרוס בשר בין יריעות של רדיד אלומיניום משומן ולדפוק אותם עם פטיש בשר או איזה מכשיר מתאים אחר עד שהם נייר דק.
מניחים בשר בקר על צלחות מגניב.
עם ארוגולה. דק פרוסת פטריות ולסדר סביב צלחת.
טפטוף עם שמן זית כתית נוספת, לסחוט לימון וילון עם רסיסי Parmigiano. אבק עם שבבי כמהין לבנים ומתבלים במלח ופלפל.