קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

קרפצ'יו פימונטה

קרפצ'יו פימונטה
אם יש לכם ארוגולה, מיץ לימון, כמהין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: קרפצ'יו תמנון, קרפצ'יו פטריות, ו קרפצ'יו צבי.

הוראות

1
ממוקם פרוס בשר בין יריעות של רדיד אלומיניום משומן ולדפוק אותם עם פטיש בשר או איזה מכשיר מתאים אחר עד שהם נייר דק.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מרכך בשרמרכך בשר
2
מניחים בשר בקר על צלחות מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
3
מפזרים
4
עם ארוגולה. דק פרוסת פטריות ולסדר סביב צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ארוגולהארוגולה
5
טפטוף עם שמן זית כתית נוספת, לסחוט לימון וילון עם רסיסי Parmigiano. אבק עם שבבי כמהין לבנים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
לימוןלימון
6
מגישים עם יין ברברסקו.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין