קרקרים מהירים וקלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל קרקרים מהירים וקלים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, מלח ים גס, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרקרים בזיליקום פרמזן קלים, קרקרים קלים לב מתוק או מתובל, ו ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים תוצרת בית קלים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול או מחצלת אפיית סיליקון.
חותכים חמאה לקוביות קטנות. בקערה בינונית, חמאת מעילים בקמח, ואז לרסק אותו בין האצבעות שלך עד משולב היטב בערך בגודל של פלפל.
להחליט אם אתה עושה זרע, רוזמרין או פרמזן-אורגנו קרקרים. עבור קרקרים זרע, מערבבים זרע פרג, זרעי שומשום ופלפל. עבור קרקרים רוזמרין, מערבבים ברוזמרין. עבור קרקרים פרמזן-אורגנו, מערבבים בגבינת פרמזן ואורגנו.
יוצקים 3 כפות של חלב חמאה, ומערבבים עם מזלג.
הוסף עוד חלב חמאה, כף בכל פעם, עד הבצק פשוט מחזיק יחד.
על משטח עבודה זרועים קמח, לגלגל את הבצק עם סיכה מתגלגל זרועים קמח על 1/16 אינץ'.
חותכים קרקרים מהבצק, בערך 5 אינץ 'על ידי 1 אינץ' רחב.
מניחים על גיליון עוגיות באמצעות מרית. אם עושים קרקרים רוזמרין, מברשת עם שמן זית, ומפזרים מלח ים גס.
אופים 25 עד 30 דקות או עד קרקרים הם חומים.
הסר למתלה קירור להתקרר לפני ההגשה.