קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות88
מגזין

ראגו של כתף טלה עם קוואלטי

ראגו של כתף טלה עם קוואלטי
ראגו של כתף כבש עם קוואלטי (Cavatelli) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. אם יש לכם אנשובי מלח פילה, אפונה, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירות יער שקדים טריים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כתף טלה של שלוש שעות, כבש ראגו, ו כתף כבש קשורה רוזמרין.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד מעל חום גבוה. מתבלים את כתף הטלה עם שומר, רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף כבשכתף כבש
צווארי עוףצווארי עוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הטלה לסיר וצורבים מכל הצדדים, מסתובבים מדי פעם, עד חום זהוב, 57 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
העברה למגש.
4
מוסיף את כרישה, סלרי, שום, פתיתי פלפל אדום לסיר ומבשלים עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את האנשובי, רסק עגבניות, טימין, עלה דפנה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד קרום כהה, בצבע מהגוני צורות על החלק התחתון של הסיר, 34 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אנשוביאנשובי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להחזיר את הטלה לסיר ולהוסיף את קליפת התפוז, בצל אדום, ו Fond de Veau. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה איטית ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הסר מהחום ותן לכבש להתקרר בסיר, מכוסה. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
כשתהיה מוכן להגיש, משוך את בשר הטלה מהעצם וחזור לרוטב העשיר בסיר יחד עם הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את האפונה המתוקה וחמים היטב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
Reprinted with permission from Cooking From The Heart: My Favorite Lessons Learned Along the Way by John Besh. זכויות יוצרים 2013 ג ' ון בש. Published by Andrews McMeel Publishing.

מרכיבים