ראגו של כתף כבש עם קוואלטי (Cavatelli) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. אם יש לכם אנשובי מלח פילה, אפונה, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירות יער שקדים טריים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כתף טלה של שלוש שעות, כבש ראגו, ו כתף כבש קשורה רוזמרין.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד מעל חום גבוה. מתבלים את כתף הטלה עם שומר, רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף כבש
צווארי עוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הטלה לסיר וצורבים מכל הצדדים, מסתובבים מדי פעם, עד חום זהוב, 57 דקות.
מוסיף את כרישה, סלרי, שום, פתיתי פלפל אדום לסיר ומבשלים עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את האנשובי, רסק עגבניות, טימין, עלה דפנה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד קרום כהה, בצבע מהגוני צורות על החלק התחתון של הסיר, 34 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אנשובי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להחזיר את הטלה לסיר ולהוסיף את קליפת התפוז, בצל אדום, ו Fond de Veau. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה איטית ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 2 שעות.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
Reprinted with permission from Cooking From The Heart: My Favorite Lessons Learned Along the Way by John Besh. זכויות יוצרים 2013 ג ' ון בש. Published by Andrews McMeel Publishing.