ראמן עוף
ראמן עוף יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לכם רוטב אוי, עצמות עוף, טיפים לכנף עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 4 דקות. מתכונים דומים: ראמן עוף, ראמן עוף, ו ראמן עוף.
הוראות
להביא קומקום מלא מים לרתיחה.
הניחו את קצות הכנפיים ועצמות העוף בכיור נקי, ואז שפכו את המים הרותחים על העוף. לשטוף את העוף עם מים קרים, קרצוף כל גושי דם. השלב הזה מחזק חלק מהדם על העוף כדי שתוכל לשטוף אותו והוא לא יגיע למרק שלך. בסיר קטן, מוסיפים את הכרישה, זנגביל ושום, ואז מכסים בשמן צמחי. מטגנים בעדינות על אש נמוכה בינונית עד ארומטיקה הם חום כהה, אבל לא שרוף (כ 30-40 דקות).
מוסיפים את הקומבו, קצות הכנפיים והעצמות לסיר לחץ ומכסים ב-10 כוסות מים. להביא אותו לרתיחה שנחשפה, ואז לרפרף את החלאות שצפות למעלה. תמשיך ברפרוף עד שלא תראה עוד חלאות.
הסר את קומבו ולהשליך, ולאחר מכן להוסיף כרישה מטוגנת, זנגביל ושום. לאטום את המכסה, ואז לבשל בלחץ גבוה במשך 1.5 שעות.כאשר המניה נעשית בישול, לתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
יוצקים אותו דרך מסננת גדולה לתוך קערה גדולה. לסחוט את המוצקים עם הידיים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. תוכלו להבחין כי הנוזל מתחיל להפוך לבן שמנת. זה מה שנותן למרק את הגוף שלו כדי לוודא שאתה מקבל את כל הטיפה האחרונה.
יוצקים את המרק המתוח דרך מסננת דקה נוספת (כגון מסננת תה) לתוך מיכל נקי. אתה יכול לעצור כאן ולקרר את המניה או להמשיך.אם אתה בקירור המניה, זה צריך להיות די קל לגרד את השומן העודף עם כף. אם לא, להשתמש skimmer שומן כדי לרפרף את השומן הנוסף ולהגדיר את השומן בצד. בכל מקרה, אתה רוצה להשאיר קצת שומן מאחור. תמדוד את המרק שלך. אתה צריך בערך 6 כוסות, אם יש לך יותר, אתה צריך להרתיח אותו עד 6 כוסות, אם יש לך פחות, להוסיף water.To הפוך את שמן בצל ירוק קרמל, להוסיף את שמן שומשום יחד עם כ 2 כפות של שומן עוף כי אתה כבר ברפרוף מן המרק לסיר קטן.
שים את הסיר על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הבצל הירוק טחון. מטגנים את הבצל הירוק עד שהם בינוניים לחומים כהים בצבע. כבה את החום, ולאחר מכן להוסיף בזהירות 1 כף של רוטב סויה. השמן יהיה לגמגם, כדי להיות זהיר מאוד. זה caramelizes רוטב סויה, נותן לו ניחוח קלוי נפלא. כדי להפוך את המרק, להוסיף את 6 כוסות של מלאי מתוח לסיר, להוסיף 1 כף רוטב סויה, 1 כף מלח, ואת חלב סויה בעדינות חום.להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה או לעשות קבוצה של ראמן תוצרת בית noodles.To לסיים את הראמן לחלק את האטריות בין ארבע קערות, לשפוך את המרק על האטריות ואז למעלה עם הבחירה של תוספות. הגשתי את זה עם ביצה רכה, מנמה, בצל ירוק מגורר, ועוף chashu, אבל מה אתה העליון עם זה תלוי בך. להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה.
שים את האטריות המבושלות בקערה ולהוסיף את התוספות. מכסים עם מרק חם, ואז טפטוף על חלק שמן בצל ירוק קרמל.