תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1169 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana, ו רביולי נאפוליטני - - - רביולי All ' Napolitana.
הוראות
1
בקערה, לשלב את קציץ הבשר, חומץ בלסמי, פרמזן, אורגנו, לערבב היטב, ולהניח בצד
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
פרמזן
אורגנו
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
באמצעות מתכון פסטה טרי, לרדד את הבצק שלך ביד או במכונה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייה
בצק
גלול
3
לאחר גילגל את הפסטה החוצה לתוך גיליונות, לחתוך את הסדין לתוך כמות זוגית של ריבועים. באמצעות כפית למלא את מרכז חצי עם המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
מברשת סביב המילוי עם לשטוף את הביצה ומניחים את הריבועים הנותרים על גבי. לחץ סביב החותם כדי לדחוף את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
בחצי ליטר של מים מלוחים רותחים במהירות מוסיפים את הרביולי בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
מים
6
הסר למסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
7
במחבת נפרדת מעל חום בינוני מניחים את החמאה עד שהיא מתחילה להשחים. לזרוק ב 10 רביולי עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מפזרים את המרווה וזורקים שוב כדי להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
9
בקערה מעבד מזון, לשלב קרוטונים, פלפל שחור, פלפל קאיין, אבקת צ ' ילי, ותימין. דופק עד התערובת היא של מרקם עדין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
פלפל שחור
קרוטונים
טימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
10
מניחים את התערובת לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מערבבים את הבצל, גזר, שום ופלפל אדום בקערת מעבד המזון. דופק עד התערובת קצוצה דק, אבל לא מחית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
גזר
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
12
מערבבים את תערובת הירקות, בשר טחון, וצ ' אק טחון עם תערובת פירור הלחם. מתבלים את תערובת הבשר עם המלח הכשר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק קרקע
מלח כשר
ירק
לחם
בשר
13
מוסיפים את הביצה ומשלבים ביסודיות, אך נמנעים מלסחוט את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ביצה
1
על משטח נקי לעשות באר עם הקמח. בכוס מדידה לערבב את הביצים, מים ושמן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
2
יוצקים את התערובת הרטובה לאט לתוך הקמח ומערבבים עם 2 האצבעות שלך עד שכל הרטובים משולבים. אל תכריח את הבצק לקחת את כל הקמח. אם אתה הולך להשתמש במכונת פסטה כדי לגלגל את הבצק אתה יכול בשלב זה טופס את הבצק לתוך דיסק לכסות עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
עטיפת פלסטיק
3
מניחים במקרר במשך 1 שעה לנוח. אם אתה הולך לגלגל את זה ביד אתה צריך ללוש את הבצק על משטח עבודה משוריין במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
1
בקערה של מעבד המזון שלך לשלב את הקמח והמלח ואת הדופק 2-3 פעמים. בכוס מדידה נוזלית להקציף את הביצים, מים ושמן. תוך כדי פעימת המכונה יוצקים את התערובת בזרם רציף וממשיכים להפעיל את המכונה עד שהבצק מתחיל להתרחק מצדי הקערה. בצע כיוונים לעיל גלגול יד או מכונה.