קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

רביולי

רביולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1169 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana, ו רביולי נאפוליטני - - - רביולי All ' Napolitana.

הוראות

1
בקערה, לשלב את קציץ הבשר, חומץ בלסמי, פרמזן, אורגנו, לערבב היטב, ולהניח בצד
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
פרמזןפרמזן
אורגנואורגנו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
באמצעות מתכון פסטה טרי, לרדד את הבצק שלך ביד או במכונה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייהפסטה טרייה
בצקבצק
גלולגלול
3
לאחר גילגל את הפסטה החוצה לתוך גיליונות, לחתוך את הסדין לתוך כמות זוגית של ריבועים. באמצעות כפית למלא את מרכז חצי עם המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
מברשת סביב המילוי עם לשטוף את הביצה ומניחים את הריבועים הנותרים על גבי. לחץ סביב החותם כדי לדחוף את כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
בחצי ליטר של מים מלוחים רותחים במהירות מוסיפים את הרביולי בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
6
הסר למסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
7
במחבת נפרדת מעל חום בינוני מניחים את החמאה עד שהיא מתחילה להשחים. לזרוק ב 10 רביולי עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים את המרווה וזורקים שוב כדי להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
9
בקערה מעבד מזון, לשלב קרוטונים, פלפל שחור, פלפל קאיין, אבקת צ ' ילי, ותימין. דופק עד התערובת היא של מרקם עדין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפל שחורפלפל שחור
קרוטוניםקרוטונים
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
10
מניחים את התערובת לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מערבבים את הבצל, גזר, שום ופלפל אדום בקערת מעבד המזון. דופק עד התערובת קצוצה דק, אבל לא מחית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
12
מערבבים את תערובת הירקות, בשר טחון, וצ ' אק טחון עם תערובת פירור הלחם. מתבלים את תערובת הבשר עם המלח הכשר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק קרקעצ ' אק קרקע
מלח כשרמלח כשר
ירקירק
לחםלחם
בשרבשר
13
מוסיפים את הביצה ומשלבים ביסודיות, אך נמנעים מלסחוט את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ביצהביצה
1
על משטח נקי לעשות באר עם הקמח. בכוס מדידה לערבב את הביצים, מים ושמן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
2
יוצקים את התערובת הרטובה לאט לתוך הקמח ומערבבים עם 2 האצבעות שלך עד שכל הרטובים משולבים. אל תכריח את הבצק לקחת את כל הקמח. אם אתה הולך להשתמש במכונת פסטה כדי לגלגל את הבצק אתה יכול בשלב זה טופס את הבצק לתוך דיסק לכסות עם ניילון לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מניחים במקרר במשך 1 שעה לנוח. אם אתה הולך לגלגל את זה ביד אתה צריך ללוש את הבצק על משטח עבודה משוריין במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
1
בקערה של מעבד המזון שלך לשלב את הקמח והמלח ואת הדופק 2-3 פעמים. בכוס מדידה נוזלית להקציף את הביצים, מים ושמן. תוך כדי פעימת המכונה יוצקים את התערובת בזרם רציף וממשיכים להפעיל את המכונה עד שהבצק מתחיל להתרחק מצדי הקערה. בצע כיוונים לעיל גלגול יד או מכונה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
קערהקערה

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1גזר, מקולף ושבורגזר, מקולף ושבור1(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם11 קילו קישואים,1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש1(קיבלר)(קיבלר)1ביצה מעורבת עם 1 כפית מים (ביצה)ביצה מעורבת עם 1 כפית מים (ביצה)2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרוטונים בטעם שוםקרוטונים בטעם שום510אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'אק קרקעצ'אק קרקע1(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה510אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נתח בשר טחוןנתח בשר טחון2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1בצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו יבשאורגנו יבש3(חוֹרֶף)פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1פלפל אדוםפלפל אדום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מרווה פרוסהמרווה פרוסה1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)3(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב3ציפורןשיני שום שלמותשיני שום שלמות