רביולי גבינת המתכון עם רוטב פלפל אדום יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 473 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מלח כשר ופלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רביולי גבינת עיזים עם רוטב פלפל אדום קלוי, רביולי גבינה עם תוספת פלפל שלוש, ו רביולי עם רוטב פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מכונת גלגול פסטה, חותך מאפה, מעבד מזון ובקבוק ספריי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
חותך מאפים
2
עבור רביולי: לנפות את הקמח והמלח לתל על משטח עבודה נקי. חלול החוצה באר במרכז הקמח.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
קמח לכל מטרה
מלח
3
מערבבים את הביצים ושמן זית בהולו.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ביצה
4
לטאטא את הביצים עם מזלג, לאט ציור בחלק מהקמח. לאט לצייר יותר קמח, באמצעות הידיים שלך עד צורות כדור. ללוש את הבצק במשך 10 דקות, הוספת קמח כך הבצק הוא חלק וגמיש, לא דביק או רטוב.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מניחים את בצק הפסטה בקערה משומנת קלות ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
6
תן מנוחה במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
7
במחבת קטנה, על חום בינוני להמיס את החמאה ולטגן את הבצל עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מערבבים את הבצלים עם הטאלג ' יו, ריקוטה וגבינות פרמזן. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
גבינת טלג ' יו
גבינת ריקוטה
בצל
9
רול 1/4 של הפסטה דרך מכונת גלגול פסטה החל בהגדרה הרחבה ביותר ועובד עד להגדרה הצרה ביותר, מגלגל את הפסטה דרך פעמיים בכל הגדרה כדי לעבוד את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
פסטה
גלול
10
להניח את הפסטה מגולגל שטוח לקצץ את הקצוות עם חותך מאפה או סכין.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפים
סכין
11
מקום 1 כף מילוי במרווחים של 2 אינץ לאורך הפסטה, 1/2 אינץ ' מהקצה. שפריץ את הפסטה עם מים לקפל 2, לאורך, על המילוי. לחץ על הפסטה בכל רחבי ערימות המילוי כדי להבטיח חותם טוב.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדס
פסטה
מים
12
חותכים את הפסטה לריבועים עם המילוי באמצע. חזור עם שאר הפסטה ומילוי. מכסה את הרביולי ומניח בצד עד מוכן לבשל. כל פסטה unrolled הנותרים ניתן לאחסן, עטוף כפול, במקרר במשך 3 ימים או במקפיא עד 1month.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
פסטה
13
לרוטב: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה ואופים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
15
מניחים את הפלפלים החמים בקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד לאדים. לקלף את הפלפלים ולהסיר את הגבעול ואת הזרעים. במחבת קטנה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ושמן זית לטגן את השום במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
שמן זית
פלפלים
חמאה
שום
זרעים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת
קערה
16
מוסיפים את האנשובי, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
17
במעבד מזון, מחית את הפלפלים הקלויים, תערובת אנשובי, מיץ לימון ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
אנשובי
פלפלים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
18
מניחים בסיר וחמים מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סיר
19
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. זרוק את הרביולי לתוך המים הרותחים ומבשלים 2 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 57 דולר לבקבוק.