קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

רביולי גבינה עם רוטב פלפל אדום

רביולי גבינה עם רוטב פלפל אדום
רביולי גבינת המתכון עם רוטב פלפל אדום יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 473 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מלח כשר ופלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו רביולי גבינת עיזים עם רוטב פלפל אדום קלוי, רביולי גבינה עם תוספת פלפל שלוש, ו רביולי עם רוטב פלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מכונת גלגול פסטה, חותך מאפה, מעבד מזון ובקבוק ספריי.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
חותך מאפיםחותך מאפים
2
עבור רביולי: לנפות את הקמח והמלח לתל על משטח עבודה נקי. חלול החוצה באר במרכז הקמח.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מערבבים את הביצים ושמן זית בהולו.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ביצהביצה
4
לטאטא את הביצים עם מזלג, לאט ציור בחלק מהקמח. לאט לצייר יותר קמח, באמצעות הידיים שלך עד צורות כדור. ללוש את הבצק במשך 10 דקות, הוספת קמח כך הבצק הוא חלק וגמיש, לא דביק או רטוב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מניחים את בצק הפסטה בקערה משומנת קלות ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
תן מנוחה במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
7
במחבת קטנה, על חום בינוני להמיס את החמאה ולטגן את הבצל עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מערבבים את הבצלים עם הטאלג ' יו, ריקוטה וגבינות פרמזן. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
בצלבצל
9
רול 1/4 של הפסטה דרך מכונת גלגול פסטה החל בהגדרה הרחבה ביותר ועובד עד להגדרה הצרה ביותר, מגלגל את הפסטה דרך פעמיים בכל הגדרה כדי לעבוד את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
פסטהפסטה
גלולגלול
10
להניח את הפסטה מגולגל שטוח לקצץ את הקצוות עם חותך מאפה או סכין.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
סכיןסכין
11
מקום 1 כף מילוי במרווחים של 2 אינץ לאורך הפסטה, 1/2 אינץ ' מהקצה. שפריץ את הפסטה עם מים לקפל 2, לאורך, על המילוי. לחץ על הפסטה בכל רחבי ערימות המילוי כדי להבטיח חותם טוב.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדססרגל אונדס
פסטהפסטה
מיםמים
12
חותכים את הפסטה לריבועים עם המילוי באמצע. חזור עם שאר הפסטה ומילוי. מכסה את הרביולי ומניח בצד עד מוכן לבשל. כל פסטה unrolled הנותרים ניתן לאחסן, עטוף כפול, במקרר במשך 3 ימים או במקפיא עד 1month.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פסטהפסטה
13
לרוטב: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה ואופים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
15
מניחים את הפלפלים החמים בקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד לאדים. לקלף את הפלפלים ולהסיר את הגבעול ואת הזרעים. במחבת קטנה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ושמן זית לטגן את השום במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שמן זיתשמן זית
פלפליםפלפלים
חמאהחמאה
שוםשום
זרעיםזרעים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
קערהקערה
16
מוסיפים את האנשובי, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
17
במעבד מזון, מחית את הפלפלים הקלויים, תערובת אנשובי, מיץ לימון ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אנשוביאנשובי
פלפליםפלפלים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
18
מניחים בסיר וחמים מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
19
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. זרוק את הרביולי לתוך המים הרותחים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
20
מסננים רביולי וזורקים עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רוטברוטב
21
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

מרכיבים

6פילהפילה אנשוביפילה אנשובי3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(יכול להיות או להרחיק)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(יכול להיות או להרחיק)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל קצוץ דקבצל קצוץ דק2(חוֹרֶף)פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת2(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוציםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוצים6פלפלים אדומיםפלפלים אדומים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריקוטהריקוטה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטלג'יוטלג'יו11 קילו קישואים,חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 57 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.