רביולי לובסטר עם רוטב שמנת סרטנים
אם יש לך שום, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי לובסטר עם חמאה חומה עם רוטב שמנת עגבניות, רביולי לובסטר שחור ולבן ברוטב שמנת פירות ים, ו רביולי לובסטר עם מרק לובסטר ו lemongrass-רוטב רכיכה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור רביולי לובסטר: במחבת גדולה לטחון, להוסיף את החמאה ולהמיס.
מוסיפים את השום והצלצלי וקמח עד חום זהוב.
מוסיפים לובסטר, סרטן, עירית ו לטגן 2 עד 3 דקות.
מוסיפים קוניאק ומפחיתים במשך 2 דקות.
הסר מחום וקריר במשך 30 דקות, עד טמפרטורת החדר. קוצצים תערובת לובסטר לחתיכות קטנות. בקערה גדולה, לשלב תערובת לובסטר ריקוטה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את החלק הראשון של בצק פסטה על השולחן ומניחים 1/4 אונקיה של מלית 2 סנטימטרים זה מזה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת ביצה לבן סביב כל קצת מלית, מה שהופך את הבצק לח לא רטוב. קח את החלק השני ותכסה את החלק התחתון עם המילוי. לחץ סביב כל רביולי להיזהר לא לסחוט את המילוי החוצה. באמצעות חותך רביולי עגול, לחתוך כל רביולי עגול ולשים על מחבת גיליון מפוזר עם סולת. מניחים בעדינות רביולי במים רותחים ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
עבור הרוטב: באמצעות מחבת סאוט 12 אינץ ' בחום בינוני, להוסיף חמאה,שאלוט, ו לטגן עד שאלוט הם שקופים.
מוסיף את בשר סרטנים ו לטגן במשך כ 2 עד 3 דקות.
הסר את מחבת ה-saute מן המבער ולהוסיף קוניאק ואז למקם מחבת בחזרה על החום לבשל את האלכוהול. (נא להיזהר: הקוניאק ייצור להבה גדולה. ברגע שהלהבה מפסיקה, מוסיפים את רוטב העגבניות והשמנת במלח ומבשלים עד שהיא מפחיתה בחצי הדרך והופכת לשמנת.
מוסיפים את רביולי מבושל לרוטב ולתת לבשל יחד במשך כ 1 דקה לפני ההגשה.
מוסיפים את כל החומרים לקערת ערבוב גדולה עד שכל המרכיבים מעורבבים.
מניחים תערובת על השיש ולשים עד המרקם הוא חלק ומעורב היטב. להפריד את בצק הפסטה ל 2 חתיכות שוות ולשים חתיכה אחת בצד. קמח את החתיכה הראשונה, רק מספיק כדי למנוע דבק להתגלגל החוצה עם מערוך על 1 / 8 אינץ ' עבה. חזור על הליך עם החלק השני מה שהופך אותו קרוב לצורה כמו הראשון.