קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

רביולי לובסטר עם רוטב שמנת סרטנים

רביולי לובסטר עם רוטב שמנת סרטנים
אם יש לך שום, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי לובסטר עם חמאה חומה עם רוטב שמנת עגבניות, רביולי לובסטר שחור ולבן ברוטב שמנת פירות ים, ו רביולי לובסטר עם מרק לובסטר ו lemongrass-רוטב רכיכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור רביולי לובסטר: במחבת גדולה לטחון, להוסיף את החמאה ולהמיס.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
רביולירביולי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השום והצלצלי וקמח עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
3
מוסיפים לובסטר, סרטן, עירית ו לטגן 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטרלובסטר
עיריתעירית
סרטןסרטן
4
מוסיפים קוניאק ומפחיתים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
5
הסר מחום וקריר במשך 30 דקות, עד טמפרטורת החדר. קוצצים תערובת לובסטר לחתיכות קטנות. בקערה גדולה, לשלב תערובת לובסטר ריקוטה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
לובסטרלובסטר
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים את החלק הראשון של בצק פסטה על השולחן ומניחים 1/4 אונקיה של מלית 2 סנטימטרים זה מזה. באמצעות מברשת מאפה, מברשת ביצה לבן סביב כל קצת מלית, מה שהופך את הבצק לח לא רטוב. קח את החלק השני ותכסה את החלק התחתון עם המילוי. לחץ סביב כל רביולי להיזהר לא לסחוט את המילוי החוצה. באמצעות חותך רביולי עגול, לחתוך כל רביולי עגול ולשים על מחבת גיליון מפוזר עם סולת. מניחים בעדינות רביולי במים רותחים ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
חלבוניםחלבונים
סולתסולת
מילוימילוי
רביולירביולי
סרגל אונדססרגל אונדס
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבתמחבת
7
עבור הרוטב: באמצעות מחבת סאוט 12 אינץ ' בחום בינוני, להוסיף חמאה,שאלוט, ו לטגן עד שאלוט הם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את בשר סרטנים ו לטגן במשך כ 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
9
הסר את מחבת ה-saute מן המבער ולהוסיף קוניאק ואז למקם מחבת בחזרה על החום לבשל את האלכוהול. (נא להיזהר: הקוניאק ייצור להבה גדולה. ברגע שהלהבה מפסיקה, מוסיפים את רוטב העגבניות והשמנת במלח ומבשלים עד שהיא מפחיתה בחצי הדרך והופכת לשמנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את רביולי מבושל לרוטב ולתת לבשל יחד במשך כ 1 דקה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רוטברוטב
11
מקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
12
מוסיפים את כל החומרים לקערת ערבוב גדולה עד שכל המרכיבים מעורבבים.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
13
מניחים תערובת על השיש ולשים עד המרקם הוא חלק ומעורב היטב. להפריד את בצק הפסטה ל 2 חתיכות שוות ולשים חתיכה אחת בצד. קמח את החתיכה הראשונה, רק מספיק כדי למנוע דבק להתגלגל החוצה עם מערוך על 1 / 8 אינץ ' עבה. חזור על הליך עם החלק השני מה שהופך אותו קרוב לצורה כמו הראשון.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר בתפריט? נסה זיווג עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
על האף יש ניחוחות פרחוניים, מעושנים ומינרליים. לאחר גיל יש גם ניחוח מצומק, כמו גם הערות של תבלינים, אבקה ודבש. עדינות, עדינות ומינרליות מאפיינות את היין הזה. בתחילה הוא עדין בפה, אבל מאוחר יותר מתחזק ולאחר מכן שומר על כוח זה.לשתות עם דגים ועופות ברוטב לבן, רכיכה וכבד אווז.