מתכון רביולי עדשים עם נקניק ורוטב עגבניות צהוב מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1029 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, אנשובי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. נסו רביולי צנון עם רוטב עגבניות צהוב, רביולי עם רוטב נקניק ועגבניות, ו מרק עדשים עגבניות עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד הזהב, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים שום, אנשובי, jalapeos, כורכום, וזעפרן. מערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
כורכום
זעפרן
1 תפוז, גרידה
4
מערבבים עגבניות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
חום 3 כפות שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד חום, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים גזר, סלרי ושום; מטוגנים עד שהירקות מתחילים לצבע, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים עדשים, חלפיאו ופפריקה; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
5
מוסיפים מרק וחומץ ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד עדשים הם כמעט מכרז, על 1 שעה. לחשוף ולבשל עד שכל מרק נספג, על 25 דקות יותר. תערובת עדשים העונה עם מלח ופלפל. באמצעות masher תפוחי אדמה, תערובת מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עדשים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
6
העברת מילוי לקערה בינונית וצינה עד קר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר רדיד או קלף. עבודה עם עטיפות 2 wonton בכל פעם, מברשת כל אחד עם ביצה לבן.
מניחים 1 כף מילוי במרכז 1 עטיפה. למעלה עם עטיפה שנייה, ביצה לבן בצד למטה, ולאטום, לחיצה על כל אוויר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
9
חותכים לתוך עגול עם גלגל מאפה מחורץ או 2 3/4 אינץ ' קוטר חותך עוגיות מסולסל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
10
מניחים על גיליון מוכן. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה ומקררים.)
1
מניחים קמח בקערה קטנה 1, ביצה בקערה קטנה שנייה, ופירורי לחם בקערה קטנה שלישית. טובלים חתיכות נקניק לתוך קמח, ואז ביצה, ואז פירורים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים על צלחת גדולה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
3
מחממים תנור ל-250F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תוסיף נקניקיות. לטחון עד הזהב, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6
מניחים על תבנית אפייה; להתחמם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מבשלים 1/3 של רביולי עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, לחלק רביולי בין 2 קערות רדודות; אוהל עם נייר כדי לשמור על חם. חזור עם רביולי הנותרים ב 2 קבוצות יותר. רוטב Rewarm; כף סביב רביולי. למעלה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.