קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

רביולי עדשים עם נקניק ורוטב עגבניות צהוב

רביולי עדשים עם נקניק ורוטב עגבניות צהוב
מתכון רביולי עדשים עם נקניק ורוטב עגבניות צהוב מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1029 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, אנשובי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. נסו רביולי צנון עם רוטב עגבניות צהוב, רביולי עם רוטב נקניק ועגבניות, ו מרק עדשים עגבניות עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד הזהב, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים שום, אנשובי, jalapeos, כורכום, וזעפרן. מערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
כורכוםכורכום
זעפרןזעפרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מערבבים עגבניות. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
חום 3 כפות שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד חום, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים גזר, סלרי ושום; מטוגנים עד שהירקות מתחילים לצבע, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים עדשים, חלפיאו ופפריקה; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
5
מוסיפים מרק וחומץ ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד עדשים הם כמעט מכרז, על 1 שעה. לחשוף ולבשל עד שכל מרק נספג, על 25 דקות יותר. תערובת עדשים העונה עם מלח ופלפל. באמצעות masher תפוחי אדמה, תערובת מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עדשיםעדשים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
העברת מילוי לקערה בינונית וצינה עד קר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר רדיד או קלף. עבודה עם עטיפות 2 wonton בכל פעם, מברשת כל אחד עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מניחים 1 כף מילוי במרכז 1 עטיפה. למעלה עם עטיפה שנייה, ביצה לבן בצד למטה, ולאטום, לחיצה על כל אוויר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
9
חותכים לתוך עגול עם גלגל מאפה מחורץ או 2 3/4 אינץ ' קוטר חותך עוגיות מסולסל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
10
מניחים על גיליון מוכן. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה ומקררים.)
1
מניחים קמח בקערה קטנה 1, ביצה בקערה קטנה שנייה, ופירורי לחם בקערה קטנה שלישית. טובלים חתיכות נקניק לתוך קמח, ואז ביצה, ואז פירורים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים על צלחת גדולה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
3
מחממים תנור ל-250F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תוסיף נקניקיות. לטחון עד הזהב, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6
מניחים על תבנית אפייה; להתחמם בתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
להביא סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מבשלים 1/3 של רביולי עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, לחלק רביולי בין 2 קערות רדודות; אוהל עם נייר כדי לשמור על חם. חזור עם רביולי הנותרים ב 2 קבוצות יותר. רוטב Rewarm; כף סביב רביולי. למעלה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

מרכיבים

1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®2פילהפילה אנשובי, קצוץ דקפילה אנשובי, קצוץ דק3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר קצוץגזר קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעדשים ירוקות מיובשותעדשים ירוקות מיובשות1גדולביצה, מוכה להתמזגביצה, מוכה להתמזג2חלבוני ביצה, מוכים כדי להתמזגחלבוני ביצה, מוכים כדי להתמזג2שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ11 קילו קישואים,פפריקה חמה הונגריתפפריקה חמה הונגרית2(חוֹרֶף)צ'ילי jalapeño קצוץ עם זרעיםצ'ילי jalapeño קצוץ עם זרעים2(חוֹרֶף)קצוץ חלפיניו צ'יליקצוץ חלפיניו צ'ילי6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ1קמצוץ גדולחוטי זעפרןחוטי זעפרן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ יין שריחומץ יין שרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניקיות מעושנות מבושלות במלואן (כגון cotechino, linguiça, או andouille), לחתוך לפרוסות בעובי 1/3 אינץנקניקיות מעושנות מבושלות במלואן (כגון cotechino, linguiça, או andouille), לחתוך לפרוסות בעובי 1/3 אינץ0(יכול להיות או להרחיק)כורכום (נדיב) כורכום (נדיב)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות3(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות72(אודות) עטיפות wonton (משתי חבילות 12-אונקיה)(אודות) עטיפות wonton (משתי חבילות 12-אונקיה)8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 קילו עגבניות צהובות, cored, חתוך (אודות1/2 קילו עגבניות צהובות, cored, חתוך (אודות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.