רביולי קלוי ובצק רביולי בסיסי עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הצד שלך. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 141 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לך גבינת מוצרלה, שמן צמחי, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: רביולי קלוי, רביולי קלוי, ו רביולי קלוי.
הוראות
1
עבור הבצק: לנפות את הקמחים וקמצוץ של מלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
לטאטא יחד את הביצים, שמן, ו 2 כפות מים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים את תערובת הקמח על משטח עבודה יבש ונקי ויוצרים באר קטנה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4
יוצקים חצי מתערובת הביצים לתוך הבאר, באמצעות מזלג, מתחילים לשלב את הקמח לתוך תערובת הביצה. לאחר שנספג, לשלב את תערובת הביצים הנותרים ללוש ביד עד שכל הנוזל נספג, 5 עד 6 דקות, flouring משטח העבודה שלך לפי הצורך כדי להבטיח את הבצק לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
1
מערבבים יחד את כל החומרים עד לשלב באופן מלא בקערה. צ ' יל במקרר לפחות 20 דקות, או עד 1 שעה. כדי להרכיב: מחלקים את הבצק הנח ל 2 חתיכות בגודל שווה ולהתגלגל על משטח עבודה משוריין לעובי של 1/8 אינץ'. על 1 גיליון בצק, להפיץ מנות בגודל כף של המילוי, לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מברשת את הקצוות של הבצק עם לשטוף את הביצה. בזהירות להניח את הגיליון השני של הבצק על גבי ולחץ על הקצוות סגורים עם קצות האצבעות. השתמש עגול 1 1/2 אינץ קאטר רביולי לחלק חתיכות רביולי, צובט את הקצוות כדי להבטיח שום אוויר לכוד בפנים. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4
לטאטא את הנותרים 3 ביצים ושמנת בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים את פירורי הלחם ופרמזן לתוך עוד קערה רדודה ומערבבים לשלב. לדלות רביולי בתערובת הביצה, ואחריו תערובת פירורי לחם. עבודה בקבוצות, בזהירות טיפה רביולי לתוך סיר ומטגנים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות, לוודא כי השמן חוזר עד הטמפרטורה בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®
רביולי
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מניחים ישירות על מתלה קירור מרופד בנייר אלומיניום כדי לנקז כל שמן עודף.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.