קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

רביולי קלוי ובצק רביולי בסיסי

רביולי קלוי ובצק רביולי בסיסי
רביולי קלוי ובצק רביולי בסיסי עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הצד שלך. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 141 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לך גבינת מוצרלה, שמן צמחי, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: רביולי קלוי, רביולי קלוי, ו רביולי קלוי.

הוראות

1
עבור הבצק: לנפות את הקמחים וקמצוץ של מלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
לטאטא יחד את הביצים, שמן, ו 2 כפות מים בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים את תערובת הקמח על משטח עבודה יבש ונקי ויוצרים באר קטנה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
יוצקים חצי מתערובת הביצים לתוך הבאר, באמצעות מזלג, מתחילים לשלב את הקמח לתוך תערובת הביצה. לאחר שנספג, לשלב את תערובת הביצים הנותרים ללוש ביד עד שכל הנוזל נספג, 5 עד 6 דקות, flouring משטח העבודה שלך לפי הצורך כדי להבטיח את הבצק לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
1
מערבבים יחד את כל החומרים עד לשלב באופן מלא בקערה. צ ' יל במקרר לפחות 20 דקות, או עד 1 שעה. כדי להרכיב: מחלקים את הבצק הנח ל 2 חתיכות בגודל שווה ולהתגלגל על משטח עבודה משוריין לעובי של 1/8 אינץ'. על 1 גיליון בצק, להפיץ מנות בגודל כף של המילוי, לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מברשת את הקצוות של הבצק עם לשטוף את הביצה. בזהירות להניח את הגיליון השני של הבצק על גבי ולחץ על הקצוות סגורים עם קצות האצבעות. השתמש עגול 1 1/2 אינץ קאטר רביולי לחלק חתיכות רביולי, צובט את הקצוות כדי להבטיח שום אוויר לכוד בפנים. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
לטאטא את הנותרים 3 ביצים ושמנת בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים את פירורי הלחם ופרמזן לתוך עוד קערה רדודה ומערבבים לשלב. לדלות רביולי בתערובת הביצה, ואחריו תערובת פירורי לחם. עבודה בקבוצות, בזהירות טיפה רביולי לתוך סיר ומטגנים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות, לוודא כי השמן חוזר עד הטמפרטורה בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רביולירביולי
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מניחים ישירות על מתלה קירור מרופד בנייר אלומיניום כדי לנקז כל שמן עודף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
מגישים עם רוטב עגבניות חם ופרמזן מגוררת טרי.;
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8
הגשת הצעה: רוטב עגבניות ופרמזן מגורר טרי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם איטלקייםפירורי לחם איטלקיים40ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4ביצים, 1 מכות קלות עבור ביצה לשטוףביצים, 1 מכות קלות עבור ביצה לשטוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לבצק מתגלגלקמח לכל מטרה, בתוספת יותר לבצק מתגלגל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר טחון, מבושל ומנוקז של עודפי שמןבשר בקר טחון, מבושל ומנוקז של עודפי שמן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר40ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח סולתקמח סולת454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרובולונה גרוסה או גבינת מוצרלהפרובולונה גרוסה או גבינת מוצרלה11 קילו קישואים,שמן זית או ירקותשמן זית או ירקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.