קושימומחה
מוכן ב1 ש, 27 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

רגל טלה בגריל

רגל טלה בגריל
רגל טלה בגריל דורש על 1 שעה ו-27 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 287 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עלי רוזמרין, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 90%. נסו שיפודי טלה ותאנים בגריל עם זיגוג מנטה-פלפל וחציל בגריל, טנדורי בגריל-כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה, ו כריכי כבש בגריל עם בצל ירוק בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את היוגורט, שמן זית, גרידת לימון ומיץ, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה גדולה שאינה תגובתית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הטלה, מוודאים שהוא מכוסה במרינדה. להשרות במקרר, מכוסה, לילה או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3
תביא את הטלה לטמפרטורת החדר. הכן גריל פחם עם גחלים חמות. לגרד את המרינדה מן הטלה, לנגב את הבשר עם מגבות נייר, ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
מברישים את הגריל בשמן כדי לשמור על הטלה מלהידבק, וגריל משני הצדדים עד שהטמפרטורה הפנימית היא 120 עד 125 מעלות לנדיר. זה ייקח 40 דקות עד 1 שעה, תלוי כמה חם הגריל.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את הטלה ללוח חיתוך, לכסות בנייר אלומיניום, ולאפשר לנוח במשך 20 דקות. אז תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך