רגל טלה מעושנת
רגל טלה מעושנת היא ללא גלוטן וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה מכין 8 מנות עם 352 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות להרים רגל של כבש, טימין, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. הציון הזה די טוב. נסו רגל טלה מעושנת, מתלה פיסטוק מעושן של כבש, ו כבש פפריקה מעושן עם איולי חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 7 מרכיבים ראשונים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים טלה בכלי רדוד או בשקית ניילון עם רוכסן כבד; יוצקים תערובת שמן זית על כבש. מכסים או חותמים, ומצננים 8 שעות, הופכים מדי פעם.
משרים נתחי עץ במים לפחות 30 דקות.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
מסננים נתחי עץ ומניחים על גחלים לוהטות.
הסר כבש מן המרינדה; יוצקים מרינדה לתוך מחבת מים, ומניחים במחבת מעשן.
מוסיפים מים למחבת לעומק קו המילוי.
מניחים כבש על מתלה מזון נמוך יותר; מכסים במכסה מעשן.
מבשלים כבש 7 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של טלה רושם 15
הוסף פחם, נתחי עץ ומים למעשנים לפי הצורך.