קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

רגלי ברווז צלויות עם כרוב סבוי (Cuisses de Canard au Chou)

רגלי ברווז צלויות עם כרוב סבוי (Cuisses de Canard au Chou)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? רגלי ברווז צלוי עם כרוב סבוי (Cuisses de Canard au Chou) יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 710 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. מתכון זה של ויליאמס סונומה יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו יין, כמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ברווז מזוגג דבש עם כרוב סבוי, פסטה עם ברווז קונפי וכרוב סבוי, ו זיתים Canard Aux (ברווז צלוי עם זיתים).

הוראות

1
בצנצנת קטנה, לשלב את אבקת חמישה תבלינים, כמון, טימין, פפריקה, allspice וקיין. הגדר את תערובת התבלינים aside.In מרגמה באמצעות עלי, לרסק את שיני שום עם כמה צביטות גדולות של מלח עד צורות להדביק. עבודה ב 2 Tbs. של הקוניאק.לקצץ את עודף שומן מרגלי הברווז. יש לשטוף את הרגליים ולייבש עם מגבות נייר. באמצעות מזלג, לדקור את העור ברווז, דואג לא לנקב את הבשר. לשפשף את הברווז עם רסק שום ומפזרים בנדיבות עם 1 עד 2 Tbs. של תערובת התבלינים. לעטוף את הרגליים בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה או עד לילה.מחממים תנור ל 177° מפזרים את רוזמרין sprigs בתחתית מחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
2
מניחים את רגלי הברווז בשכבה אחת במחבת מבלי לגעת ולצלות במשך 30 דקות. כפית את השומן מהמחבת כפי שהוא מתחיל לצבור; יותר מדי שומן חם יכול לעלות באש והוא יכול להפוך את טעם הברווז שמנוני. פזר את הגזר ואת השאלוט סביב הברווז ולהמשיך צלייה עד פריך יפה השחמה, כ -30 דקות יותר.בינתיים, בסיר גדול וכבד שאינו מגיב על חום בינוני גבוה, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הכרוב ומבשלים, ערבוב, עד שהוא נבול, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף 2 עד 3 Tbs. מים, להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל עד הכרוב הוא רך מאוד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הקרם, מגבירים את החום לגובה בינוני ומבשלים, חשופים ומערבבים, עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום, לכסות ולשמור חם.באמצעות כף מחוררת, להסיר את הגזר ואת שאלוט מן המחבת צלייה ולהעביר לסיר כבד. מכסים את רגלי הברווז במחבת הצלייה בחופשיות בנייר אלומיניום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את זר garni, הנותרים 3 Tbs. קוניאק, שום פרוס, יין, מניות רסק עגבניות לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל, חשוף, עד הנוזל מצטמצם על ידי כרבע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
8
הוסף כמה צביטות נדיבות של תערובת התבלינים הנותרת. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את המוצקים. החזר את הרוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים את רגלי הברווז למגש מחומם ומכסים באופן רופף בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים את המיצים מהמחבת הצלייה לתוך קערה קטנה, בהזמנת המחבת.
11
תן את המיצים לעמוד במשך כמה דקות, ואז כפית את כל השומן מפני השטח.
12
מוסיפים את המיצים לרוטב בסיר.הגדר את המחבת צלייה על חום בינוני-גבוה, יוצקים את הרוטב ומבשלים, ערבוב לגרד את חתיכות השחמה, עד הרוטב מועשר על ידי מיצי המחבת חתיכות השחמה, על 5 דקות. לטעום ולהתאים את התבלינים עם מלח ושחור pepper.To מגישים, מניחים ערימה של כרוב על צלחות בודדות. למעלה עם רגלי ברווז טפטוף עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
13
מגיש 4.