רגלי חזיר כבושות אני
אם יש לכם פלפל, תרמילי אניס כוכב, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו אמפליה עם רגלי תרנגולת, הולנדית Bokkenpootjes-רגלי עז, ו רגלי עוף מטוגנות בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים את הרגליים היטב, מתייבשים עם מגבות נייר ומניחים בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות ומערבבים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה; להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כ 4 עד 5 שעות או עד הבשר נופל מן העצמות.
הסר בשר מעצמות ומניח בצלחת רדודה או קערה. תניח בצד.
סיר ניקוז, הזמנת 2 כוסות של נוזל בישול. בסיר אותו לשלב את נוזל בישול שמורות, מלח שנותר, חומץ, ציפורן, פלפל, אניס כוכב ותבלינים כבישה. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 35 דקות.
יוצקים נוזלים שמורים מעל החלק העליון של הבשר. מכסים ומקררים. להירגע לפחות 10 שעות לפני ההגשה.