רוטב אדום פשוט עם פסטה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, גבינת פרמזן, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה טוב. נסו פסטה פשוטה עם רוטב חמאה, רוטב עגבניות פשוט עם פסטה, ו רוטב בשר מהיר ופשוט לפסטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים לבשל פסטה פנה עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת בינונית לבשל את רצועות בייקון עד מבושל בעיקר, אבל לא פריך.
הסר מן המחבת, לשבור לחתיכות בגודל ביס.
מסננים שומן חזיר ממחבת. להחזיר בייקון מבושל למחבת, להוסיף שום טחון, בצל אדום קצוץ, שמן זית ופלפל צ ' ילי.
לטגן עד בצל רך, על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות קצוצות, 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת ובזיליקום טרי. מבשלים במשך 10 דקות.
יוצקים מרכיבים לתוך קערה גדולה.
מוסיפים גבינת פרמזן מגוררת נוספת למעלה ומגישים מיד על פסטה מבושלת ומרוקנת.