זה עובד טוב כמו רוטב זול למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח, אבקת שום, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציצות איטלקיות מסורתיות עם רוטב יום ראשון, נקניק איטלקי מתוק עם רוטב אדום ופסטה, ו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בצל מטגן ושום עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מניחים כתף חזיר בסיר, ויוצקים 1/2 כוס יין לבן 3 כוסות מים. בקערה קטנה, לשלב אורגנו, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, אבקת שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
כתף חזיר
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
צווארי עוף
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מפזרים 1/4 של תערובת תבלינים על בשר חזיר. כיסוי, ומבשלים במשך 30 דקות מפנה מדי פעם.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
יוצקים רסק עגבניות. למלא פחיות עם מים, ויוצקים (כ 6 כוסות). מערבבים בתערובת התבלינים הנותרים והסוכר. כאשר הנוזל מתחיל לבעבע, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 4 עד 5 שעות. מערבבים מדי פעם, ולהתאים תבלינים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב