רוטב בצל עבור נקניקיות בריטיות ומחית
המתכון רוטב בצל עבור נקניקיות בריטיות מחית יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, מלח ופלפל טחון, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא משהו. נסו נקניקיות ופירה עם רוטב בצל, נקניקיות ופירה עם רוטב בצל, ו נקניקיות ופירה עם רוטב בצל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת כבדה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה המומסת עד שהתרככה, כ -10 דקות.
להפחית את החום לנמוך. מכסים את המחבת ומבשלים עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
מערבבים קמח לתוך בצל מקורמל ומבשלים 1 דקה.
יוצקים יין אדום, ציר עוף( ראה הערת העורך), חרדל דיז ' ון ורוטב ווסטרשייר לתערובת הבצל; מבשלים עד שהרוטב מתעבה מתעבה, ערבוב לעתים קרובות, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.