רוטב הודו קדימה
ניתן להכין את רוטב ההודו להכנת מתכון בערך 5 שעות ו 55 דקות. אתה מקבל רוטב שמגיש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 227 קלוריות. אם יש לך עלה דפנה, חמאה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרה מולטון הטוב ביותר של איפור קדימה טורקיה רוטב & גילוף טורקיה טיפים, רוטב הודו קדימה, ו רוטב הודו קדימה.
הוראות
מחממים שמן צמחי בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. צוואר הודו חום בשמן חם, כ -6 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר; מבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך ולהשחים, 5 עד 10 דקות.
יוצקים פנימה את יין המרסלה, ומגרדים וממיסים כל נתחי בשר וירקות שחומים מתחתית התבנית. מעלים את האש לגובה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מערבבים פנימה 2 ליטר מים קרים, עלה דפנה, שיני שום ופטריות פורצ ' יני מיובשות של 1/4 גרם. מביאים לרתיחה, והופכים את האש לנמוכה. כמו מלאי רותח, רזה וזורקים כל קצף שמגיע לראש. מכסים חלקית, ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 4-5 שעות. מסננים מוצקים, ומניחים מרק בצד להתקרר.
בקערה, מכסים 1/4 אונקיה פורצ ' יני מיובש עם 1 כוס מים חמים; אפשר להתייבש מחדש למשך 10 דקות.
מוציאים פטריות מהמים וקוצצים דק.
מחממים 1/4 כוס חמאה בסיר גדול על אש בינונית, ופטריות חומות, כ -10 דקות. מערבבים קמח לפטריות וחמאה, ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד למשך 3 דקות.
מקציפים מרק, בערך 1/2 כוס בכל פעם, ומעלים את האש לגובה בינוני; מביאים רוטב לרתיחה.
מנמיכים את האש לרתיחה, ומבשלים רוטב עד שהוא מופחת ומסמיך, כ-30 דקות. מערבבים לעתים קרובות. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה שמנת ומתבלים במלח ופלפל שחור.