רוטב חריף מקסיקני אותנטי
רוטב מקסיקני אותנטי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הרוטב שלך. מנה אחת מכילה 8 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . אם יש לך שום, חומץ, פלפל צ'ילה כושי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו [בעיקר] רוטב אנצ'ילדה מקסיקני אותנטי, סלסה מקסיקנית אותנטית, ו מרגריטות מקסיקניות אותנטיות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים וזרעים מ guajillo צ 'ילה, pasilla צ' ילה, ואת ניו מקסיקו תרמילי צ ' ילה.
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני. טוסט תרמילי צ ' ילה במחבת עד חום קל, על 2 עד 3 דקות.
להעביר את תרמילי צ ' ילה לקערה קטנה ויוצקים את המים החמים מעליהם. אפשר לצ ' יילס להשרות כ -40 דקות.
הסר את guajillo וניו מקסיקו chiles מהמים. השתמש בכפית כדי לגרד את עיסת העור. זרוק את העור.
מניחים את עיסת guajillo צ 'ילה ואת צ' ילי ניו מקסיקו במעבד מזון עם pasilla צ ' ילה והמים שבהם הפלפלים ספוגים. מחית במעבד המזון עד שכל החומרים משולבים.
מוסיפים את השום, כמון, מלח, סוכר חום, מלח וחומץ. מחית את התערובת עד חלקה.