קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

רוטב לחם התירס של סבתא ליזי

רוטב לחם התירס של סבתא ליזי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את רוטב לחם התירס של סבתא ליזי. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 546 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח תירס, בצל, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו רוטב לחם התירס של גרנדמן אסטל, ההלבשה היוונית של סבתא שלי, ו רוטב העופות של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ.משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מניחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה גדולה וטוסטים בתנור עד להשחמה קלה, 30 דקות, הופכים פעם אחת לאחר 15 דקות. מניחים בצד להתקרר. העלו את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
במחבת בינונית הקפיצו את הבצלים בשומן ההודו עד שהם שקופים ומתרככים אך לא משחימים, כ -5 דקות. בקערה גדולה מאוד מפוררים את לחם התירס של חלב החמאה, קוביות הלחם הקלוי ופירורי הקרקר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שומן טורקיהשומן טורקיה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את הבצל והביצים וזורקים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים 3 כוסות מהמרק ומערבבים אותו היטב, מוסיפים עוד לפי הצורך להכנת רוטב לח מאוד אך לא מרק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
7
אופים בתבנית המוכנה עד להשחמה קלה, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
יוצקים 2 כפות מהשמן למחבת ברזל יצוק בגודל 9 אינץ ' מתובלת היטב ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מכניסים את קמח התירס לקערת ערבוב גדולה. יוצרים באר בקמח התירס ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. בעזרת מזלג מערבבים מספיק מחלב החמאה ליצירת בלילה סמיכה אך ניתן לשפוך אותה בקלות למחבת החמה. יתכן שלא תזדקק לכל 3 הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
שופכים בזהירות את הבלילה למחבת. השמן יעלה סביב הקצוות. השתמש בחלק האחורי של כף כדי להחליק את זה מעל החלק העליון של הבלילה. ממשיכים לחמם על הכיריים למשך דקה 1, ולאחר מכן מעבירים את המחבת לתנור ואופים את לחם התירס עד להשחמה מעל, כ -20 דקות. הופכים מיד את לחם התירס על מתלה קירור כדי לשמור על קרום פריך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דוקטור ה. תאניש (ארבן מיללר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
דוקטור ה. תאניש (ארבן מ ' מילר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט
דוקטור ה. תאניש (ארבן מ ' מילר-בורגרף) ברנקסטלר דוקטור ריזלינג קבינט
היין מציג זר בולט של פירות אדומים וצהובים בשלים מאוד עם תווים אקזוטיים ומעט חריפים עם חומציות משולבת היטב. המינרליות הסלטית האופיינית כל כך למוזל מוסיפה מורכבות נוספת.יין זה תואם מאכלים עדינים מצוין. נסה את היין הזה עם עגל, רכיכות, עוף קלוי או דגים.