רוטב ספגטי איטלקי בריא יותר עם קציצות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הרוטב שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 401 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.5 דולר למנה. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, בצל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו רוטב ספגטי איטלקי בריא יותר עם קציצות, רוטב ספגטי איטלקי עם כדורי בשר, ו קציצות ספגטי איטלקיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב בקערה גדולה בקר טחון, פירורי לחם, פטרוזיליה, פרמזן, 1/4 כפית פלפל שחור, 1 שן שום וביצה טרופה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מערבבים היטב ויוצרים 12 כדורים. אחסן מכוסה במקרר עד הצורך.
3
מבשלים ומערבבים בצל, 5 שיני שום ושמן זית בסיר גדול על אש בינונית עד שהבצל שקוף, 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה עגבניות, מלח, סוכר ועלי דפנה. מכסים במכסה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים במשך 60 דקות. מערבבים פנימה רסק עגבניות, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, בזיליקום וקציצות. מבשלים על אש נמוכה עד שהכדורים מבושלים, כ -30 דקות.