רוטב פטריות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם פטריות, עלה דפנה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת, פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת, ו בליני עוף ופטריות עם רוטב פטריות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט בינונית, להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים פטריות פרוסות; מבשלים ומערבבים עד רך.
הסר פטריות מחבת, ולהניח בצד.
הוסף 1 כף חמאה למחבת, ולהמיס .
מוסיפים שאלוט; מבשלים ומערבבים עד שקופים.
מוסיפים פטריות ומבשלים עד רך.
מוסיפים קורנית, עלה דפנה ויין אדום. להפחית.
בקערה קטנה, לפזר arrowroot ב 1/4 מרק בשר קר כוס. מערבבים מרק שנותר לרוטב, ומביאים לרתיחה.
לטאטא בתערובת arrowroot, ומערבבים עד עבה.
הוסף פטריות שמורות. מתבלים לפי הטעם עם פלפל שחור טחון טרי ומלח.