רוטב פלפל אדום קלוי
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ותוספת ידידותית לפודמפה? רוטב פלפל אדום קלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, פלפלים, חומץ יין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי של 5 דקות, מטבל עגבנייה צלויה ופלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
חממו את הברוילר של התנור והגדירו את מתלה התנור על כ -6 סנטימטרים ממקור החום. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
חותכים את הפלפלים לשניים מלמעלה למטה; הסר את הגבעול, הזרעים והצלעות, ואז הניח את הפלפלים החתוכים כלפי מטה על תבנית האפייה המוכנה.
מבשלים מתחת לפטם שחומם מראש עד שקליפת הפלפלים השחירה ושלפוחיות, כ -5 דקות.
מניחים את הפלפלים המושחרים בקערה, ואוטמים היטב בניילון. אפשר לפלפלים לאדות כשהם מתקררים, בערך 20 דקות. לאחר שהתקרר, הסר את הקליפות וזורק.
מעבירים את הפלפלים הקלויים לבלנדר או למעבד מזון.
מוסיפים את חומץ היין האדום, שמן הזית והמלח; מעבדים לתערובת אחידה.