רוטב פסטה מאכלי ים עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן ראשוני משרת 8 . מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. אם יש לכם צדפות מפרץ, בצל ירוק, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פסטה פירות ים עם רוטב שמנת עגבניות שרי, עגבניות שרי רוטב פרא דיאבולו, פירות ים ופסטה, ו פאלן בהשראת פסטה פירות ים עם רוטב שמנת קוניאק עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה הקפיצו בצל ושום בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים יין; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים פנימה את שני סוגי הסלסה, הצ ' ילי ומיץ הליים; מבשלים ומערבבים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4
מוסיפים שרימפס וצדפות; מבשלים עד שהשרימפס הופכים ורודים והצדפות אטומות.