רוטב תפוחים-צימוקים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 31%. מתכונים דומים: ברווז צלוי עם רוטב תפוחים-צימוקים, תפוח פיקנטי - סלט אגוזים עם רוטב בלסמי-צימוקים נטול שומן, ו רוטב צימוקים ונקניקיות.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל וסלרי, ומטגנים 10 דקות או עד למכרז.
הוסף תפוח; לטגן 3 דקות או עד מכרז. מערבבים מרווה, מלח ופלפל.
מערבבים תערובת מרוסקת, מלית, צימוקים, פקאנים בקערה גדולה.
מוסיפים מרק עוף וביצים; מערבבים היטב. רוטב כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13" x 9".
אופים, חשוף, ב 325 במשך 50 עד 60 דקות או עד השחמה היטב.