ריבועי מרנג ריבועים דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 12. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת מרנג ריבס, עוגת מרנג ריבס, ו עוגת מרנג ריבס.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 8x8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה וסוכר 1/4 כוס עד חלקה. מקציפים את הביצה והוניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת החמאה עד צורות בצק נוקשה. לחץ על הבצק לתחתית ו 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
אופים קרום במשך 15 דקות, או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בסיר מעל חום בינוני, לשלב את ריבס, 1/2 כוס סוכר, קינמון, ו 3 כפות מים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד ריבס הוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
ריבס
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מערבבים 2 כפות מים שנותרו עם עמילן התירס, ומערבבים לתוך הסיר. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
הסר מהחום, והתפשט על הקרום האפוי.
מרכיבים שתצטרך
קרום
8
בקערת זכוכית או מתכת בינונית, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר שנותר, ממשיך להכות עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מורחים מרנג על שכבת רוטב ריבס ומפזרים קוקוס על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
ריבס
רוטב
10
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד meringue הוא חום זהוב. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך ריבועים.