קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

ריבועים רגישים

ריבועים רגישים
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אסייתי. נסו לעשות ריבועים רגישים בבית. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 63 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרשמלו, חמאה, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה לא כזה אדיר. סקווש רגיש עם אורז, ריבועי PB & J, ו ריבועי s ' more דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
קו פח מרובע 20 ס " מ עם קלף אפייה או סרט נצמדות.
2
מניחים את השוקולד, החמאה וסירופ הזהב במחבת על אש נמוכה ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
סירופ זהבסירופ זהב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים את פצפוצי האורז בקערה גדולה ומערבבים באוכמניות, חמוציות ומרשמלו. מערבבים בתערובת השוקולד המומסת עד שהכל מצופה היטב. כפית את התערובת לתוך הפח ולפרוש באופן שווה. צינה במקרר במשך שעה עד שנקבע (או להפוך את היום לפני וצינה לילה).
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הסר מפח לקלף נייר או סרט נצמד. באמצעות סכין חדה, לחתוך 16 ריבועים או 32 חתיכות בגודל ביס. ממיסים את השוקולד הלבן בקערה קטנה על מחבת של מים בקושי רותחים, או במיקרוגל על גבוה במשך 1 דקות, ערבוב חצי הדרך. באמצעות כפית, לטפטף את השוקולד הלבן על הריבועים. פיזור עם סוכריות הג ' לי, ולאחר מכן לאפשר להגדיר לפני נערם על צלחת הגשה. שמור במיכל אטום עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות