ריזוטו פטריות ותימין
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. נסו ריזוטו פטריות עם לימון ותימין, יין אדום, פטריות וריזוטו טימין, ו ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת בינונית, מטגנים את הפטריות במשך 2-3 דקות, ואז מוסיפים את הקינואה. שמירה על מלאי הירקות חם במחבת נפרדת על חום נמוך, להוסיף מצקת של המניה ומערבבים עד נספג. מערבבים באורז וחוזרים שוב עם המניה, עד שכל המניה כבר בשימוש עד והאורז וקינואה הם מכרז ומבושל.
מערבבים את עלי הקורנית, ולאחר מכן מחלקים בין ארבע צלחות או קערות.
מגישים עם פרמזן מגוררת ועלי רקטות.