ריזוטו פשוט עם עוף וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פשוט עם עוף ארוגולן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 79 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 1145 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו את ארבוריו רייס, ארוגולה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: ריזוטו אפוי עם לימון מאייר, עוף וארוגולה, בייקון פריך עטוף עוף עם שלוש גבינה ריזוטו שמנת וסלט שומר ארוגולה, ו ריזוטו עם Edamame, ארוגולה & פורצ'יני.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
מוסיפים את המרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם ומחכה עד שהוא נספג לפני הוספת יותר. זה צריך לקחת בערך 30 דקות עבור כל מרק להיספג. ממש לפני הסרת הריזוטו מהתנור, מערבבים בארוגולה והבשר הלבן הגרוס מהעוף. לבשל, ערבוב, עד מחומם דרך, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן, מלח ופלפל. כף לתוך קערות בודדות.