רכבת הרים ראובן בורגרס נמשכת כשעה ו-40 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 1362 קלוריות , 52 גרם חלבון ו -95 גרם שומן . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Foodnetwork דורש בצל, חלב, עגבנייה וחסה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 69% . מתכונים דומים: את ראובן בורגרים , ראובן בורגרים , וה- Wurst Reuben Burgers .
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
2
מחממים מחבת גדולה עם השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
2 כוסות רוטב אלף האיים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוציאים לקערה גדולה ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים מלבד הגבינה ורוטב הברביקיו ומערבבים היטב. מרססים בחופשיות תבנית עם תרסיס לבישול קח מחצית מתערובת הבקר הטחון ויוצרים כיכר על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הניחו את רצועות הגבינה על גבי קציץ הבשר, ולאחר מכן מכסים בחצי השני של תערובת הבשר. בסיום זה אמור להיראות כמו גוש קציץ בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 140 מעלות F במדחום לקריאה מיידית. זה אמור לקחת כשעה (אך בדוק כל הזמן מכיוון שחלק מהתנורים מתבשלים מהר יותר מאחרים). כ-5 דקות לפני שהקציץ מוכן מוציאים מהתנור ומצפים ברוטב הברביקיו. מחזירים לתנור עד לזיגוג יפה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור אל קרש חיתוך ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
חותכים את קציץ הבשר לפרוסות בעובי 1 אינץ' ולשים כל פרוסה בין 2 חתיכות לחם שיפון. בשלב זה ניתן להוסיף, עגבנייה, חסה ומלפפון חמוץ, אם תרצו.
בורגר עובד ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את ערפד מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
ערפד מרלו
בעל גוף בינוני חלק עם ניחוח דובדבן שחור רענן, ורמזים לתבלינים צמחיים. מיושן בעץ אלון, המרלו שלנו מפתח טעמי פירות חינניים במרתף, משלימים גוונים עדינים של וניל וטוסט מעץ האלון