קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

רפרפות חובבי שוקולד

רפרפות חובבי שוקולד
ה-Custards של אוהבי השוקולד דורשים בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 95 סנט למנה מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 36 גרם שומן , ובסך הכל 425 קלוריות . זה עובד היטב כקינוח זול. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית וניל, חלמונים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 18% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מאפינס שוקולד שוקולד צ'יפס עם נוטלה של חובבי שוקולד , עוגת חובבי שוקולד ועוגת גבינה לאוהבי שוקולד .

הוראות

1
בסיר קטן מחממים שמנת וסוכר עד שנוצרות בועות מסביב לדפנות המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תבלין פאי דלעת נוסףתבלין פאי דלעת נוסף
1/2 כפית סוכר דק או רגיל1/2 כפית סוכר דק או רגיל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת תיבול ברביקיו2 כפות תערובת תיבול ברביקיו
מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)
2
מוסיפים שוקולד לבן; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
3
מסירים מהאש. בקערה קטנה, טורפים חלמונים; מערבבים כמות קטנה של תערובת שמנת חמה לתוך חלמונים. מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוג 1 (9 אינץ') עגולהעוגת ספוג 1 (9 אינץ') עגולה
קצפת ואגוז מוסקט טחוןקצפת ואגוז מוסקט טחון
תבלין פאי דלעת נוסףתבלין פאי דלעת נוסף
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דק
מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)
4
העבר לשמונה 6 אונקיות. רמקינים או כוסות רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים בתבנית אפייה; הוסף 1 אינץ' מים רותחים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען סופר דק או רגילסוכר מגורען סופר דק או רגיל
ציוד שתשתמש בו
חבילה BAKER'S ANGEL FLAKE קוקוס, מחולקחבילה BAKER'S ANGEL FLAKE קוקוס, מחולק
6
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהמרכזים מתייצבים (התערובת תתנועע).
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס עגבניות חתוכות דק3/4 כוס עגבניות חתוכות דק
7
הסר רמקינים מאמבט מים; מצננים 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען סופר דק או רגילסוכר מגורען סופר דק או רגיל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
עובדים אחד אחד, מורחים שוקולד מריר על כל רפרפת. מניחים מייד טיפות שוקולד לבן מעל ומערבבים בעזרת קיסם. מקררים 15 דקות או עד שהשוקולד יציב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
שוקולד לבןשוקולד לבן
(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)(משחת ערמונים, זמינה בחנויות מזון מיוחדות)
פודינגפודינג
לחתוך למשולשים, או שבבי פיתהלחתוך למשולשים, או שבבי פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 טיפות מסטיק שחורות4 טיפות מסטיק שחורות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

רפרפת עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.