קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

רצועות דגים צלויים פריך, סקווש ותפוחי אדמה

רצועות דגים צלויים פריך, סקווש ותפוחי אדמה
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סקווש קיץ בזיליקום לימון עם שום פריך, שיבולת שועל פריך-רצועות פירות, ו דגים צלויים עם תפוחי אדמה.

הוראות

1
חותכים סקווש חצי לאורכו; זרע לחתוך לרוחב בפרוסות עבות חצי אינץ'.לשפשף תפוחי אדמה לחתוך לאורך לרבעים.לזרוק סקווש ותפוחי אדמה בקערה עם שמן, תיבול איטלקי, מלח ופלפל עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סכין קילוףסכין קילוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים על רדיד גדול מרופד, veggie ריסס גיליון אפייה rimmed.אופים בתנור 218° מעלות במשך 30 דקות, הופך פעם אחת.בינתיים, בצלחת רדודה, לשלב קורנפלקס, גבינה, מלח ופלפל. לטפוח דגים יבש עם מגבת נייר לחתוך לרצועות גודל האצבע. לזרוק רצועות דגים עם שמן, לטבול לתוך תערובת קורנפלקס, הופך מעיל היטב.לאחר 30 דקות לדחוף ירקות בצד על תבנית אפייה, לארגן דגים בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קורנפלקסקורנפלקס
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים, הפיכת דגים פעם אחת, במשך 10 דקות או עד ירקות רכים ודגים הוא אטום פתיתים בקלות כאשר נבדק עם מזלג, לשרת עם עגבניות.וריאציה: השתמש חזה עוף ללא עור במקום דגים. או לתיבול של קייג ' ון לתיבול איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.