שוודי סופגניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 281 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם תמצית שקדים, תוספת סוכר, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו איך מכינים סופגניות (עם וידאו) וסופגניות קפה-ביסקוף-בייקון, כדורי בשר שוודית, ו כדורי בשר שוודית עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, החמאה, החמאה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, אגוז המוסקט והג ' ינג ' ר; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1-2 שעות.