שוורים מתובלים עם אגסים ובטטות
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם מלח ים, שום, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תפוחי אדמה מתוקים ואגסים, ברוקולי, בטטות ואגסים, ו עוף מוקפץ עם בטטות ואגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 135°.
בסיר ברזל יצוק גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני, לחמם את שמן הזית. עונת שור עם מלח ופלפל לצרוב עד חום זהוב מכל הצדדים, על 15 עד 20 דקות.
להעביר את זנב הסוס לצלחת וכפית את כל אבל 1 כף שומן.
להקטין את החום בינוני נמוך ולהוסיף את השום, gingerroot, ואבקת צ ' ילי לסיר. לבשל, ערבוב, במשך 3 דקות (להיזהר לא לשרוף את אבקת צ ' ילי).
מוסיפים את הבצלים ואת מטוגנים עד שקוף, על 10 דקות.
להעלות את החום למדיום. להבות את הסיר על ידי הוספת ורמוט ורוטב סויה וגירוד כל חתיכות השחמה נצמדים לתחתית הסיר. מערבבים ברוטב הויסין וממרח צ ' ילי אדום. החזר את זנב הסוס לסיר. מערבבים ב 1 כוס מים, סוכר, זרעי שומשום ולהביא לרתיחה.
מכסים את הסיר, מעבירים אותו לתנור, ומלבשים במשך 3 שעות, מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ואת האגסים לאחר 1 שעות ואת הבצל הירוק לאחר 2 שעות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;