. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. מתכונים דומים: רוטב סויה-שומשום, טרטר טונה חריף בקונוסים שומשום מיסו, ו מיסו, גזר, ורוטב שומשום.
הוראות
1
בקערה רדודה, מערבבים יחד 1/2 כוס זרעי שומשום, מלח תיבול, פלפל לבן, אבקת בצל, אבקת ווסאבי, מלח כשר וקמח; להפריש. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הביצים והחלב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
אבקת ווסאבי
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
לטבול סטייקים טונה בתערובת הביצה, ואז לדלות בתערובת הקמח עד מצופה היטב משני הצדדים. לחץ על זרעי שומשום רבים ככל האפשר, ולכן הוא מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
סטייק טונה
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים את שמן הירקות במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים סטייקים טונה במשך 2 דקות לכל צד, ומיד להסיר מהחום. החלק הפנימי של הדג עדיין צריך להיות אדום.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
סטייק טונה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
כדי להפוך את רוטב מיסו סויה, לערבב יחד את תערובת מרק מיסו ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
מרק מיסו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסו
5
מחממים בסיר קטן או במיקרוגל, ומטפטפים על סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.