שוקולד פאדג'
פאדג'שוקולד יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-64 מנות. יש קינוח זה 66 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", סירופ תירס, חצי-חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג, מתכון עוגת שוקולד פאדג'(עוגת שוקולד מגה), ו עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי קרם חמאה וניל וזיגוג גנאש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
משמנים מחבת 8 על 8 אינץ ' עם חמאה. בסיר כבד תחתית, לשלב את הסוכר, שוקולד, 1 1/2 כפות של החמאה, חצי וחצי, וסירופ תירס. מעל חום בינוני, מערבבים עם כף עץ עד שהסוכר מומס ושוקולד נמס. להגביר את החום ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומרתיחים במשך 3 דקות.
הסר את הכיסוי לצרף מדחום ממתקים לסיר. לבשל עד המדחום קורא 234 מעלות F.
הסר מהחום והוסף את החמאה הנותרת. אל תערבבי.
תן לתערובת להתקרר במשך 10 דקות או עד שהיא יורדת ל 130 מעלות F.
להוסיף וניל ואגוזים, אם תרצה, ומערבבים עד היטב מעורבב והמרקם המבריק הופך מט.
בואו לשבת באזור קריר ויבש עד המשרד.
חותכים לחתיכות 1 אינץ ולאחסן במיכל אטום עד שבוע.