פאדג'השוקולד שלעולם לא ייכשל שלי עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 96 מנות. עם 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, מרשמלו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לא להיכשל שוקולד פאדג', פאדג'ללא כישלון, ו לא להיכשל פאדג'Creamsicle כתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את חתיכות השוקולד, אגוזים (אם משתמשים), חמאה ווניל בקערה חסינת חום גדולה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את המרשמלו, הסוכר, ואת התאדה חלב בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני. ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה. ממשיכים לבחוש, מרתיחים בדיוק 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ומיד לשפוך את תערובת המרשמלו לתוך תערובת השוקולד; הכה כל הזמן עד שמנת. במהירות לשפוך לתוך מחבת מוכנה או מגש, דוחף מעט עם החלק האחורי של כף עץ כדי להפיץ את פאדג באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק