שוקולד צ'יפס-עוגות חמאת בוטנים
שוקולד צ'יפס-עוגות חמאת בוטנים דורש בערך 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 400 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס ספל עוגות, בטי קרוקר ריס חמאת בוטנים ® & שוקולד צ'אנק חטיף עוגות עם ציפוי חמאת בוטנים, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאת בוטנים וחמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בחלב ווניל.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח; מערבבים לתוך תערובת חמאת בוטנים. מערבבים פירורי שוקולד.
יוצקים את הבלילה לתוך 7 משומן ו floured 5-x 3 אינץ ' מחבתות רדיד אלומיניום חד פעמיות, מילוי כל מחבת חצי מלא.
מניחים מחבתות על תבנית אפייה; מפזרים ציפוי אגוזים.
אופים ב 350 במשך 55 עד 60 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין מחבתות על מדפים תיל (כ -20 דקות).