לחם בננה שמנת חמוצה
לחם בננה שמנת חמוצה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך אבקת אפייה, קרם, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: לחם בננה שמנת חמוצה, לחם בננה שמנת חמוצה, ו לחם בננה שמנת חמוצה הטוב ביותר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 5x9 אינץ'.
מחית 2 בננות בקערה עם מזלג.
מניחים 2 בננות בקערה נפרדת עם 1 כוס סוכר ולהכות את הבננות וסוכר עם מיקסר חשמלי עד מוקרם ורך, 3 דקות. הכה בחמאה מומסת, ביצים, שמנת חמוצה, ותמצית וניל עד משולב היטב.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה ומערבבים את תערובת הקמח לתערובת בננה-סוכר. מקפלים פנימה בננות מעוכות ואגוזי מלך.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן הקש על המחבת על הדלפק כמה פעמים כדי להסיר את כל כיסי אוויר. מערבבים 2 כפיות סוכר עם קינמון בקערה קטנה ומפזרים את סוכר הקינמון על החלק העליון של הכיכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחם הוא חום זהוב על גבי ולהגדיר במרכז, 1 שעה ו 15 דקות; לסובב מחבת לחם בתנור באמצע הדרך באמצעות אפייה. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת כדי לסיים קירור על מתלה תיל.