קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

שוקולד שרי קלוי-גלידת שקדים

שוקולד שרי קלוי-גלידת שקדים
גלידת שרי ושקדים קלויים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1232 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 561 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו שקדים קלויים, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרי שוקולד-גלידת שקדים, גלידת דובדבן-שקדים חמוצה עם נתחי שוקולד, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 232°. דובדבנים לזרוק ב 13 - על ידי 9 אינץ קרמיקה או צלחת אפיית זכוכית עם 1/4 מלח כפית. צלי עד מיצים מחסנית בבועות גבוהות ודובדבנים מציעים שום התנגדות סכין קילוף, 30 עד 40 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
כאשר דובדבנים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לשניים כדי להסיר בורות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
3
העברה לבלנדר לגרד מיצי דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים חצי וחצי, חלמונים, וסוכר, ומערבבים על גבוה עד חלק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
יוצקים תערובת דרך סטיינר לתוך סיר בינוני ומניחים על חום בינוני-נמוך. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה קלות. פודינג צריך מעיל בחזרה של כף עץ ואצבע סחב דרך ציפוי צריך להשאיר קו נקי, על 5 דקות. מתבלים עם מלח נוסף לפי הטעם. מתח לתוך מיכל אטום וצינה במשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה, להוסיף שוקולד קצוץ ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
( 23)( 23)
7
העברה במיכל אטום וצינה במקפיא לפחות שלוש שעות לפני ההגשה.