שוקולד שרי קלוי-גלידת שקדים
גלידת שרי ושקדים קלויים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1232 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 561 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו שקדים קלויים, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרי שוקולד-גלידת שקדים, גלידת דובדבן-שקדים חמוצה עם נתחי שוקולד, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 232°. דובדבנים לזרוק ב 13 - על ידי 9 אינץ קרמיקה או צלחת אפיית זכוכית עם 1/4 מלח כפית. צלי עד מיצים מחסנית בבועות גבוהות ודובדבנים מציעים שום התנגדות סכין קילוף, 30 עד 40 דקות. להפריש להתקרר.
כאשר דובדבנים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך לשניים כדי להסיר בורות.
העברה לבלנדר לגרד מיצי דובדבנים.
מוסיפים חצי וחצי, חלמונים, וסוכר, ומערבבים על גבוה עד חלק מאוד.
יוצקים תערובת דרך סטיינר לתוך סיר בינוני ומניחים על חום בינוני-נמוך. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה קלות. פודינג צריך מעיל בחזרה של כף עץ ואצבע סחב דרך ציפוי צריך להשאיר קו נקי, על 5 דקות. מתבלים עם מלח נוסף לפי הטעם. מתח לתוך מיכל אטום וצינה במשך הלילה.
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה, להוסיף שוקולד קצוץ ושקדים.
העברה במיכל אטום וצינה במקפיא לפחות שלוש שעות לפני ההגשה.