שזיף-היביסקוס קינוח ג'לטין
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו ג'לי בטעם דובדבן, פרחי היביסקוס, שזיפים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: הקינוח Graveyard Gelatin, קינוח סנגריה ג'לטין, ו ריבועי קינוח ג'לטין.
הוראות
מוסיפים למיקס ג ' לטין לימון; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
יוצקים 1/4 כוס ג ' לטין לתוך 2-qt. קערת זכוכית ריססה עם ספריי בישול. מקררים 15 דקות. או עד מעט מעובה.
חותכים שזיפים במחצית; להסיר בורות.
חותכים שזיפים לפרוסות דקות, משאירים פרוסות מחוברות בקצה 1 של כל שזיף.
מקום, לחתוך צדדים למטה, על משטח העבודה; לשטח מעט לפרוסות מאוורר. מסדרים ג 'לטין לימון בקערה; מכסים עם הנותרים מומס ג' לטין. מקררים 15 דקות. או עד ג ' לטין מוגדר אבל לא המשרד.
בינתיים, להביא 2 כוסות של המים הנותרים לרתיחה; לשפוך על פרחים בקערה. מערבבים; לכסות.
בואו לעמוד 5 דקות. זן נוזלי, הזמנת נוזל; לחץ על פרחים כדי להסיר עודף נוזלים. זרוק פרחים.
מוסיפים ג ' לטין דובדבן מתערבב לנוזל שמור; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים במים שנותרו. מקררים 15 דקות. או עד מקורר.
יוצקים ג 'לטין דובדבן על ג' לטין לימון. מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold רק לפני ההגשה.