שטרודל אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שטרודל אגס. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סיידר תפוחים, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שטרודל אגס, שטרודל אגס פריך, ו שטרודל אגס בפילו.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת קרום העוגה וסיידר תפוחים קר 1/3 כוס עד שהוא יוצר כדור. לעטוף בניילון נצמד ולצנן שעה במקרר.
לקלף וליבה את האגס וקוצצים לתוך כ 1/2 חתיכות אינץ', (מילואים 1 כוס עבור עגול 2 מתכון כרוב וסלט אגס, לזרוק עם התזה של מיץ לימון כדי למנוע בראונינג)
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה, סוכר חום ותבלינים פשטידת דלעת. כאשר הוא נמס, להוסיף את האגסים. מבשלים עד האגסים מתרככים מעט ואת הנוזל מתעבה, על 5 עד 6 דקות.
על משטח משוריין או על נייר קלף, מגלגלים את הבצק הצונן למלבן בגודל 12 אינץ 'על 10 אינץ'.
מורחים את תערובת אגס מקורר באמצע המלבן, מקפלים בקצוות הקצרים, ומגלגלים את הקרום מעל סוגר את תערובת האגס.
מניחים את השטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה.
בקערה קטנה לנצח את הביצה עם כף מים. בקערה קטנה אחרת לערבב יחד את הנותרים 1/2 כפית עוגת דלעת תבלין וסוכר.
מברישים את השטרודל עם שטיפת הביצים ומפזרים חצי מהסוכר המתובל. הפוך חמישה חריצים קטנים על גבי לתת את בריחת הקיטור.
אופים עד חום זהוב, על 25 עד 30 דקות.
כאשר אתה מוכן לשרת, מקציפים את השמנת עם שאר פשטידת דלעת תבלין ותערובת סוכר.
מגישים את שטרודל עם קצפת.