שיבולת שועל עם תפוח, סוכר חום וצימוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל עם תפוח, סוכר חום וצימוקים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 288 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לך מלח, מים, שיבולת שועל מיושנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שיבולת שועל עם סוכר חום עם צימוקים ופקאנים, שיבולת שועל סובין עם סוכר חום, ו שיבולת שועל אפויה בין לילה עם Streusel סוכר חום פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה ומערבבים במלח ושיבולת שועל. להפחית את החום בינוני לבשל במשך 3 דקות.
מוסיפים תפוח, צימוקים, וסוכר חום ומערבבים במשך 2 דקות נוספות.
הסר מהחום, לכסות ולתת מנוחה 2 דקות.