שיפודי בייקון ורומיין עם רוטב גבינה כחולה נטול גלוטן, ומספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 76 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. אם יש לכם גבינת מייטאג, אבקת שום, לבבות רומיין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 11%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: שיפודי בייקון ורומיין עם רוטב גבינה כחולה, רומיין בגריל עם רוטב גבינה כחולה, ו כרוב אדום וסלט כרוב רומיין עם רוטב גבינה כחולה.
הוראות
1
במעבד מזון, דופק את הגבינה הכחולה, מיונז, שמנת חמוצה, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר ואבקת שום עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מלח ופלפל
אבקת שום
גבינה כחולה
מיץ לימון
מיונז
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
במחבת גדולה מבשלים את הבייקון על אש בינונית, עד שהוא פריך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים את הבייקון על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
השחילו כמה עלי רומיין וקוביות בייקון על כל אחד מ -24 שיפודי במבוק ארוכים. מסדרים את השיפודים על מגש ומגישים עם רוטב הגבינה הכחולה בצד.