קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק

שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק
שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו צ'ילי תאילנדי, חלב קוקוס, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו שיפודי סטייק למוני עם רוטב טבילת לימון, לא כל כך מטוגן במיה עם רוטב בצל ירוק, ו פנקייק בצל ירוק עם רוטב ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
Purée allingredients למעט סטייק בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.לקצץ רצועת שומן (המכונה לפעמים כובע afat) מבשר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
חותכים שומן לקוביות 1/4 "-1/2"; חותכים בשר לקוביות בקירוב 1".
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים שומן ובשר בגדולקערה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מוסיפים מרינדה וזורקים למעיל;מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
5
הסר שומן ובשר מן המרינדה, צחצוח את עודף. שיפודי Threadonto, בשר לסירוגין עם שומן, כך חתיכות נוגעות אבל לא מודבק בחוזקה יחד (אשר ייסלו בישול). השאירו לפחות 1 " של שטח בקצות שיפודיםלפנייה קלה. להשליך מרינדה;לשמור שומן עודף עבור נוזל צוף.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה רק לפנישאת מתחילה לצלות; מערבבים מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
לרכך כל מילואים שומן מעל.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
2
העברה לסיר קטן.מבשלים מעל חום בינוני-נמוך untilfat מחומם דרך, כ 3 דקות (שומן לא יימס לחלוטין).
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים allingredients ומבשלים עד רק חמםבאמצעות; לשמור על חום.
4
לבנות אש בינונית charcoalgrill, או לחמם גריל גז בינוני גבוה.שיפודי גריל, צחצוח עם bastingsauce ולהפוך כל 2 דקות, במשך 10 דקות. להפסיק לצלות ולבשל, מפנה כל 2 דקות, עד שחוםשוליים ובישל דרך, כ 6 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מגישים עם רוטב בצל ירוק בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק