שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק
שיפודי סטייק עם רוטב בצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו צ'ילי תאילנדי, חלב קוקוס, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו שיפודי סטייק למוני עם רוטב טבילת לימון, לא כל כך מטוגן במיה עם רוטב בצל ירוק, ו פנקייק בצל ירוק עם רוטב ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
Purée allingredients למעט סטייק בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.לקצץ רצועת שומן (המכונה לפעמים כובע afat) מבשר.
חותכים שומן לקוביות 1/4 "-1/2"; חותכים בשר לקוביות בקירוב 1".
מניחים שומן ובשר בגדולקערה.
מוסיפים מרינדה וזורקים למעיל;מכסים ומקררים בין לילה.
הסר שומן ובשר מן המרינדה, צחצוח את עודף. שיפודי Threadonto, בשר לסירוגין עם שומן, כך חתיכות נוגעות אבל לא מודבק בחוזקה יחד (אשר ייסלו בישול). השאירו לפחות 1 " של שטח בקצות שיפודיםלפנייה קלה. להשליך מרינדה;לשמור שומן עודף עבור נוזל צוף.
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה רק לפנישאת מתחילה לצלות; מערבבים מדי פעם.
לרכך כל מילואים שומן מעל.
העברה לסיר קטן.מבשלים מעל חום בינוני-נמוך untilfat מחומם דרך, כ 3 דקות (שומן לא יימס לחלוטין).
מוסיפים allingredients ומבשלים עד רק חמםבאמצעות; לשמור על חום.
לבנות אש בינונית charcoalgrill, או לחמם גריל גז בינוני גבוה.שיפודי גריל, צחצוח עם bastingsauce ולהפוך כל 2 דקות, במשך 10 דקות. להפסיק לצלות ולבשל, מפנה כל 2 דקות, עד שחוםשוליים ובישל דרך, כ 6 דקות יותר.
מגישים עם רוטב בצל ירוק בצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק