שכבת ארטישוק-תרד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 441 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל טחון, מלח, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: שכבות ארטישוק ותרד, רבד ארטישוק, תרד וגבינת עיזים, ו סטרטה ארטישוק-ו-האם לילה.
הוראות
1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פלפל, בצל ושום; מבשלים כ 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
הסר מהחום. מערבבים ארטישוקים ותרד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. מסדרים קוביות לחם בצלחת. תערובת ירקות כפית באופן שווה על קוביות לחם; מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
5
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, חרדל, מלח ופלפל עם מקציף תיל עד מעורבב; לשפוך באופן שווה על לחם, ירקות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים בחוזקה בנייר כסף; מקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים מכוסה 30 דקות. לחשוף; אופים 20 עד 30 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך