תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שלנו "ללכת" צלחת המפלגה – 5 שעה מעושן חזיר משך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. אם יש לך רוטב סויה, קטשופ, אננס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות מתכון זה מ לבן על זוג אורז יש 2 אוהדים. מתכונים דומים: נאצ'וס של מסיבות חזיר., כריכי חזיר מעושנים, ו היקורי מעושן חזיר משך.
הוראות
1
הוראות חזיר משך
מרכיבים שתצטרך
2
גריל גז-ודא שיש לך מיכל דלק מלא.
3
מניחים את שבבי העץ בתיבה מעשן, ולאחר מכן מניחים את התיבה על צורב צדדי רחוק.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את תיבת המעשן עד הגריל הוא 149°, ואז נמוך יותר לחום בינוני-נמוך.פחם-
5
מחממים את הגחלים (רצוי פחם גוש) בצד אחד, או בתיבת כיבוי האש בצד אם יש לך גריל ברביקיו אשר יש אחד. התאם את פתחי האוורור כדי להשיג ולשמור על הטמפרטורה הנכונה.הגיע הזמן לעשן. מתבלים את כל הצדדים של קת החזיר עם מלח ופלפל. לזרוק על כוס שבבי עץ על הגחלים, ולשים את התחת חזיר (צד שומן למעלה) על השבכה על מחבת טפטוף. סגור את המכסה ועשן במשך 5-6 שעות. אם משתמשים בפחם, אתה צריך לחדש את פחם שבבי עץ כל שעה בערך. הבשר נעשה כאשר הוא מתפרק בקלות עם משיכה עדינה. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות סביב 91°. Take את התחת את מנגל, לשים אותו על קרש חיתוך ולאפשר לנוח במשך 15-20 דקות. לאחר מנוחה זמנה למשוך את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
Boston Butt
6
הסר כל עור או חלקים שומן מוגזם, ולאחר מכן באמצעות האצבעות שלך, למשוך את החזיר לחתיכות. הם צריכים להיות על 1/4 רחב x 1-2 ארוך. זה לוקח קצת זמן למשוך ביד, אבל צעד זה הוא מה שנותן את המרקם הטוב ביותר. לפרוץ אותו עם סכין קצבים אם אתה חסר סבלנות, אבל להכין להתמודד עם הבוז של האלים מנגל.זמן לאכול. לזרוק עם מספיק רוטב ברביקיו האהוב עליך כדי לשמור על הכל לח.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
קליבר
7
מגישים עם לחמניות המבורגר, סלט כרוב, ועוד רוטב להוסיף בנפרד, או לנסות שלנו חזיר משך Banh Mi. קח בירה. זה מגיע לך.כיווני רוטב ברביקיו
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים שמן בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים בצל ושום וקמח במשך כמה דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף את שאר החומרים, ולאחר מכן להמשיך לבשל במשך 15 דקות נוספות. טעם לתיבול ולהתאים מרכיבים בודדים כדי ליצור איזון נחמד בין אלמנטים הטעם.אפשר להתקרר קצת. אם מרקם עדין רצוי, מחית בבלנדר, ולאחר מכן זן & חנות. אחרת, אחרי מגניב, לאחסן במיכל אטום במקרר.