קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

שעועית אדומה ואורז

שעועית אדומה ואורז
אם יש לך בערך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, שעועית אדומה ואורז יכול להיות עצום ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. 1476 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך סלרי, תיבול קריאולי או, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: אורז אדום עם נקניק Habanero ושעועית אדומה, שעועית אדומה ואורז, ו שעועית אדומה ואורז.

הוראות

1
מניחים שעועית יבשה בקערה גדולה ומכסים אותם במים קרים על ידי כמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בואו להשרות במשך 8 שעות או לילה. (אתה יכול להשרות אותם במהירות על ידי לשים אותם בקערה ושופכים עליהם מים רותחים, מכסים אותם ב 2 אינץ', ואז לתת להם לספוג במשך שעתיים.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
ניקוז.
4
מבשלים שעועית עם חזיר, שום, בצל, מים: 
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מניחים שעועית, ירך חזיר, שום, בצל קצוץ, ומים בסיר גדול (8 ליטר) ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה וכיסוי, מבשלים 1 1/2 שעות או עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הסר נקניקים, בשר נפרד מעצמות: 
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
הסר נקניקים מן הסיר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
בואו להתקרר מעט ואז לגרוס את הבשר מן העצמות. תחזיר את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מוסיף את הסלרי, פלפלים, ווסטרשייר ותבלינים. מכסים ומבשלים עוד שעה או עד התערובת מקבלת עבה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
2
מתבלים לפי הטעם ברוטב טבסקו, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב טבסקורוטב טבסקו
3
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)