שעועית אדומה ואורז
אם יש לך בערך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, שעועית אדומה ואורז יכול להיות עצום ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. 1476 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך סלרי, תיבול קריאולי או, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: אורז אדום עם נקניק Habanero ושעועית אדומה, שעועית אדומה ואורז, ו שעועית אדומה ואורז.
הוראות
מניחים שעועית יבשה בקערה גדולה ומכסים אותם במים קרים על ידי כמה סנטימטרים.
בואו להשרות במשך 8 שעות או לילה. (אתה יכול להשרות אותם במהירות על ידי לשים אותם בקערה ושופכים עליהם מים רותחים, מכסים אותם ב 2 אינץ', ואז לתת להם לספוג במשך שעתיים.)
מבשלים שעועית עם חזיר, שום, בצל, מים:
מניחים שעועית, ירך חזיר, שום, בצל קצוץ, ומים בסיר גדול (8 ליטר) ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה וכיסוי, מבשלים 1 1/2 שעות או עד שעועית מכרז.
הסר נקניקים, בשר נפרד מעצמות:
הסר נקניקים מן הסיר לצלחת.
בואו להתקרר מעט ואז לגרוס את הבשר מן העצמות. תחזיר את הבשר לסיר.
מוסיף את הסלרי, פלפלים, ווסטרשייר ותבלינים. מכסים ומבשלים עוד שעה או עד התערובת מקבלת עבה.
מתבלים לפי הטעם ברוטב טבסקו, מלח ופלפל.